Vänner i ur & skur..

image
..vet man vilka de är så de behöver inte ha en sådan här skylt framför nosen på en. Man har ju en massa bekanta men ganska få riktiga vänner när man tänker efter. Sådana som man verkligen kan lita på och som finns där när man verkligen behöver en. Man försöker självklart vara en lika god vän tillbaka annars är det inte på riktigt och blir troligtvis inte så långvarigt heller. Ge & ta principen gäller i alla sammanhang oavsett vad det gäller. Så tack alla vänner för att ni finns ❤️

image
Det har rullat på lite på Tradera idag så nu har jag (om auktionen skulle vara slut idag) skrapat ihop till en riktigt fin BH. Men vill ju åtminstone kunna köpa tre och det tror jag faktiskt jag kommer få ihop till, bara genom kläder jag inte använt på jag vet inte hur länge. Ska hur som helst köpa dem i Sverige för i Marbella har de allt annat än bra underkläder. Det är väl ungefär det enda riktiga minus jag kan komma på, finns garanterat fler:)

Har varit ordentlig och gjort rent make up väskan och alla saker i nu i kväll. De är egentligen rätt opraktiska, make up väskor generellt alltså. De ska ju inte vara för stora för då får de inte plats i handväskan, och då finns det inga fack utan allt läggs ner huller om buller. Resultatet blir därefter. Det bara måste finnas något smartare än dem jag har, finns säkert på Make Up Store eller Face. Det kan bli en alldeles perfekt julklapp till mig från Karisma & Tintin ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.