Inget race direkt..

Det har inte hänt så där jättemycket på hela dagen för mina objekt på Tradera. Kanske lossnar lite i kväll för nu kanske alla är upptagna med julbestyr. Får hoppas att det är så. För nivåerna som är nu är jag inte nöjd med, men som alltid brukar det lossna ordentligt i slutet av varje auktion. Får väl utgå att det är så även denna gång..

image
Var ett tag sedan jag lyssnade på någon Podd, bäst att kolla upp hur Topplistan ser ut och om det kommit några nys intressant poddar. Såg att det fanns ett utbildningsseminatium om just poddar, kan vara värt att gå på och ska kolla det lite närmare. Marknaden översvämmas ju av olika utbildningar, föreläsningar och seminarium så att det gäller stt läsa på och välja rätt om man nu ska gå. Återkommer med mer information om och vad det blir..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.