Mina snickarbyxor..

image
Saknar mina riktiga och äkta gamla Snicksrbyxor som hängt med i närmare 20 år, tvättade så många gånger så det blivit så mjuka & sköna. Modellen är väldigt ”baggy” så det kan lätt se ut som om sk pojkväns modell. Jag hade dom på mig på dagarna på skrivsrkurden på Bohus Malmön för någon månad sedan. Tror jag fick 5-6 frågor var jag köpt dem och då var vi bara 12 deltagare. Skönaste jeans jag haft och oavsett bud skulle jag aldrig sälja dem. Apropå sälja så är det fortsatt stiltje på Tradera, för mina objekt i alla fall.

image
Lördag i dag och just nu är det många som förbereder sig för en kväll ute eller någon fest. Själv tänker jag hålla mig inne med den tradtionella knuten på huvudet & några sköna myskläder på mig. Inte en gnutta smink i ansiktet men däremot lite underverksmasker och annat. En äkta ”Ta hand om mig själv” kväll varken mer eller mindre. Äta något nyttigt och se om det är något på TV. Apropå det så såg jag att Madeleine och Chris var med i Skavlan igår. Det måste jag kolla på via SVT Play. Jag kan lova att det ör en del av en väl genomarbetad plan att ändra gemene mans syn på Chris. Jag brukar inte vara snabb när det gäller att ha em uppfattning om människor jag aldrig mött men något är det med den dör Chris som gör stt jag väldigt snabbt fick en uppfattning. Särskilt positiv är den inte tyvärr, får väl se om deltagandet i Skavlan och andra delar av PR-planen kan må mig att ändra uppfattning.

image
För att både uppdatera mig och få lite inspiration ska jag ögna igenom lite tidningar på Readly idag. Jag ska till nästa år ta fram två olika Goodie bags, en för Linda Bengtzings räkning och en för Projekt X 2016:s räkning. Oftast brukar det vara påsar och det kanske det ska vara nu oxå men jag har en del andra tankar som jag får se om de är genomförbara.
Blondinbella har lämnat sin bloggplattform och gått över till United Influencers. Det verkar bara finnas ca 15 svenska personer som bloggar därifrån. I vanliga bloggplattformar är det bara att anmäla sig och börja köra men här måste man ansöka. Jag är verkligen inte kvalificerad med min rakt upp och ner blogg där men de måste väl ändå vara besvikna att det bara finns 15 bloggare där så nu ska jag göra ett experiment:) Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.