Så där ja..

tradera
Då var fem objekt upplagda på Tradera, bara att vänta och se om de blir några bra bud. Har lagt upp några med minipris så att man inte råkar ut för att behöva skicka något där portokostnaden vida överstiger det man får in. Meningen är ju att man ska få in pengar inte ge bort saker och dessutom betala för det, då finns det andra som kan få dem. Jag har bara råkat ut för det en gång, att portokostnaden översteg det jag fick in och det räcker bra så. För mig som flackar och far passar Tradera mycket bättre än Blocket, vill heller inte ha människor som ska komma hem till en eller mötas på stan för att kolla om de ska köpa eller göra upp affären. Känns sådär tycker jag så det förblir Tradera för mig och säkert även för de flesta som säljer kläder. Jag har själv aldrig köpt något på Tradera, är inte så förtjust i att köpa begagnade kläder. Ytterligare en av mina fördomar/fobier för jag gillar ju en hel del vintage kläder så jag kanske borde tänka om. Men inte just nu för nu har jag ju bestämt vad jag ska köpa för min Tradera inkomst och just BH kommer jag aldrig vilja köpa på begagnat på Tradera:) Är nog inte speciellt ensam om det..

Cadierbaren
Det var verkligen inte igår jag var i Cadierbaren, brukar ju ha mycket möten där. Den senaste månaden eller så har jag inte haft så mycket möten utan jobbat mestadels hemifrån med alla dessa jäkla papper. Men högen sjunker och sjunker och jag blir mer och mer tacksam för det. Nästa vecka däremot har jag några möten och dom är inbokade i just Cadierbaren. Det är verkligen en bra mötesplats på alla sätt och är inte dyrare än att sätta sig varsom helst i princip. Bortsett då från små pizzerior och så men de brukar å andra sidan inte bjuda på så bra mötesmiljö. Fortsätter således med att använda Cadierbaren som mötesplats och ”konferensrum”. Tisdag & torsdag är det inbokade möten, övriga dagar är det pappershögens minskning som är prio, bland annat.

massage 2
Nu har jag varit utan massage i två dagar, kroppen behövde vila. Det känns ju sådär bra när man kommer och de säger att de typ aldrig stött på någon med så mycket muskelknutor och spända muskler. Ingen ide att gräma sig eller skämmas över det utan bara göra det jag gör just nu dvs tar tag i det. Har ju nu varit två gånger på massage och det är allt annat än skönt fast ändå skönt på ett konstigt sätt. Det gör ont men jag förstår ju att det gör nytta och då blir det skönt fast det gör ont.. Snurrigt men sant. Hur som helst så är det dags igen i morgon kl 13.00. Jag hoppas att det gör lite mindre ont i morgon, man kan ju tycka att det borde bli bättre för varje gång men jag kanske inte har nått det stadiet än..

stretcha
Viktigt att jag kommer ihåg att stretcha kroppen mellan massage passen. 10 minuter skulle jag stretcha idag, låter ju som hur lite som helst men det är det inte för mig just nu. Men bara att bita ihop och stretcha på för jag vill ju att det ska bli bra och undvika allt för många massage sessioner.

Jag antar att många just nu sitter i TV-soffan helt slut efter en jobbig vecka, sitter själv i soffan men utan TV:n påslagen. Njuter istället av tystnaden och bockar av de där superenkla punkterna med jämna mellanrum..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.