Redan bud..

Kollade precis på min sida på Tradera och jag har börjat få bud redan. I ledning en grå sammetsklänning från Laura Ashley som har något år på nacken men som blev ett felköp. Har använt den max 2 gånger. Inget fel på den men jag trivs inte i den av någon anledning.
Jag hoppas det fortsätter rulla på ordentligt så att jag kan få några nya bra & snygga BH:)

image
Dags igen? Att gå på något nytt som ska göra mitt hår fylligt och fullt med volym. Det bästa för mitt hår ligger nog inte i val av hårprodukter utan ett större intag av B-vitamin. Får gå till Apoteket istället, i alla fall som steg ett. Sen kan man ju börja fundera på vilka produkter som passar ens hår och inte titta på annonser och dra slutsatser. Det borde man ha lärt sig vid den här åldern..
Jag fick en liten present av Telia, några månaders fria prova på Readly. Readly är ungefär som Storytel fast med tidningar. Rätt bra, extra bra om man bor delar av året utomlands. Men nu är jag där som jag var med Storytel till en början, känslan av att hålla i boken. Det har jag kommit över. Men med vissa tidningar/magasin är det så att känslan av att sätta sig i favoritfåtöljen och ha det fysiska magasinet i händerna kommer vara svårt att ersätta med en skärm som visar tidningen i telefonen eller på en iPad. Men man kan ju blanda, det är ju inte nödvändigt att välja.

image
En sådan här liten läshörna skulle inte heller göra ont att ha. Ett alldeles eget krypin med sina tidningar, böcker och vad man nu kan tänkas ha. Skulle oxå fungera hur bra som helst som skrivarhörna i stan när man är där. Jag ska börja med min moodbild & planering för min äkta skrivarstuga på Värmdö. Inga stora kostsamma renoveringar men den lilla stugan behöver fräschas upp rejält. Men eftersom jag inte tänker ha toalett eller kök så är det ju rätt lätt och inte dyrt att fixa till. Jag minns inte riktigt om det finns en vedspis i det urgamla köket eller om det var kokplattor. Håller tummarna för att det var en vedspis men jag tror nog inte det. Om det är det så kommer jag självklart behålla den även om jag inte ska ha något kök..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.