Friday..

image
Fredag igen, tiden flyger verkligen iväg.
I dag har jag bara sysslat med sådana där saker som är lätta och går snabbt att sätta check på. Man måste ha sådana arbetsdagar oxå. Har börjat lägga upp lite objekt på Tradera så får vi se hur det går. Ska fortsätta under kvällen men kan inte lägga upp mer än max 8 annonser eller så, man ska ju hinna packa ihop dem och skicka dem oxå. Tradera pengarna är märkta som ”unna mig” pengar. Att spendera pengar på precis vad som helst utan minsta dåligt samvete. Jag vet precis vad prio ett på unna mig listan är den här gången..
image
Jag är verkligen inte den som unnar mig fina lite dyrare underkläder, det blir mest Twilfit och andra kedjor. Har heller inte riktigt tänkt på hur otroligt viktig en bra BH är för hållning och allt annat. Nu när jag har insett att jag typ är helt vänstervriden så börjar det nog bli dags att tänka även på BH mm. Nu är det inte så att det är en Twilfit BH som orsakat mig min vänstervridna rygg/axelparti utan att jag burit tunga väskor, spänt mig och slarvat med motion. Det är absolut inget fel på Twilfits sortiment, de har bra grejer utan det handlar om att köpa rätt saker och det är nog där jag fallerat. Hur som helst så ska jag för mina Tradera pengar köpa några nya BH som både är bra och lite lyxiga..

image
Något annat jag tänkte göra ikväll är att gå igenom sminkväskan. Titta igenom och rengöra varje grej i den lilla svarta make up väskan. Vässa pennor, slänga någon gammal mascara som säkert gjort sitt och göra rent hela make up väskan på in- och utsida innan jag stoppar tillbaks allt igen. Jag läste om en produkt från Sisley som fixerar make up, kanske något att köpa om Tradera pengarna räcker:) Sisley har jättebra produkter men är dyra så det gäller att välja med omsorg.

image
Ikväll sänder TV 4 sommarens Diggiloo, kommer ha på det och titta med ett halvt öga. Har ju sett det men kommer lägga lite fokus på när Hanna uppträder. Nästa vecka åker jag ner till Göteborg och kör lite avstämning och 2016 planering med henne. Om min Tradera försäljning gått över förväntan ska jag gå till en butik som heter Jens & Jaspis på Teatergatan i Göteborg. De brukar ha jättemycket roliga kläder och nu har de utökat med både yta och sortiment. De har nu även en del av den nu stora butiken med inredningdgrejer. För egen del behöver jag inget men kan kanske hitta några roliga julklappar där. Jag tror annars att internet handeln slår alla rekord i år, det är väl ingen högoddsare så för det ligger ju i utvecklingens natur att de ökar men jag tror det kommer öka mer än förutspått. Otroligt bekvämt att slippa trängas i julhandeln..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.