Vem vann?

FRÖKEN+SOFIA+HELLQVIST_+FOTO+ERIKA+GERDEMARK+KUNGAHUSET_SE
Det står inte direkt mycket om dem som tilldelats de olika priserna av Nobelstiftelsen men desto mer om de olika klänningarna:)
Rapport för er som inte kollat;
1. Kronprinsessan Victoria 5 Plus
2. Prinsessan Sofia 5 Plus
3. Prinsessan Madeleine 4 Plus
4. Drottning Siliva 3 Plus
Allt enligt Aftonbladets stilexpert. Själv tycker jag att Prinsessan Sofia bar den överlägset snyggaste klänningen i midnattsblått från Oscar de La Renta. Undrar just vad en sådan klänning går på.. Men är det Nobelfest så är det resonerar de väl får man anta.

pizza
För mig blev det ingen Nobelmiddag utan en hämtpizza men den var god och jag sitter garanterat hellre hemma än vid ett av borden på Nobelmiddagen. Det måste nog vara en av årets stelaste tillställningar som går av stapeln i Stockholm varje år, men det lättar säkert upp till dansen får man hoppas. Att göra den bordsplaceringen måste vara som att lägga världens största pussel där motivet bara är tex Atlanten, Medelhavet eller något annat hav. Men det finns säkert massa koder och ett visst grundtänk som appliceras varje år. Jag hoppas det i alla fall för annars är det ju verkligen allt annat än smart. Men allt är inte som man tycker att det borde vara, jag minns när jag som VD var på Slottet, en liten träff för Kungliga Hovleverantörer så där en eftermiddag. Lite information i biblioteket som de har på Slottet. Två saker tog jag med mig därifrån;
1. De hade det lite besvärligt med att hålla koll på om ett företag inte längre hade en 100%-ig ägarbild och visste inte riktigt hur detta skulle hanteras då det tog mycket tid att hålla på att kolla upp detta. Någon räckte upp handen och frågade varför de inte inrättade en regel som sa att de Kungliga Hovleverantörerna var förpliktigade att meddela Hovet detta om det inträffade. En ganska solklar och enkel lösning som inte kräver månaders av tankearbete för att komma på kan man tycka. Men för mannen som stod där var reaktionen precis så, den tanken hade aldrig slagit dem och det var ju faktiskt en utomordentligt bra lösning på detta problem. Ja, vi lever i olika världar..
2. Nu minns jag inte exakt hur många de var som var anställda bara för att sköta detta bibliotek, men låt oss säga att det var ca sju personer. Vi pratar nu INTE om Kungliga Biblioteket utan Slottets Bibliotek som kanske var sisådär 500 kvm stort. Ingen får låna böcker och det är ju inte direkt som Storytel att det kommer Nyheter varje vecka så det övergår mitt förstånd vad dessa sju personer gör/gjorde på dagarna mer än möjligen dammade böckerna. Avstod från att räcka upp handen och fråga, tror inte frågan hade uppskattats..

olaplex
Mitt hår.. Kan det påverkas av massage och muskelknutor etc? Har nog aldrig varit med om att jag har så hemskt hår och då ska Gudarna veta att jag verkligen inte är bortskämd med något tjockt härligt hårsvall. Har nu lärt mig en gång för alla att det heter Olaplex, bevis ovan och på tisdag ska detta göra mitt hår klart bättre än det som möter mig i spegeln just nu..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.