Storytel..

image
Just nu lyssnar jag på Den du borde frukta, en svensk psykologisk thriller historia som utspelar sig i Göteborg. Lättlyssnad och rätt bra så den kommer jag nog lyssna klart på. Det hade kommit några nyheter men inget som var lockande att ladda ner så där direkt. Har lite för mycket i huvudet så jag kommer inte ens ihåg vad det var för nya böcker som kommit. Innan jag började lyssna kollade jag snabbt igenom mail och lite annat. Antal mail per dag har börjat minska rejält, otroligt skönt. Det är lite för tidigt för att vara ett julfenomen så jag hoppas att det är permanent:) Märker snabbt resultat av mina insatser i ansiktet. Fått bort glåmigheten och hyn känns mycket mer som den ska eller hur man nu ska uttrycka det. Bäst att hålla i kväll efter kväll för det ger verkligen resultat. Håret däremot.. Tur att Jenny hade tid innan jul, ska dit på tisdag.
Har ätit relativt nyttigt i dag oxå, 2 måltider och lite frukt däremellan.

image
I morgon sitta hemma och jobba, 50% nutid och 50% framtid. Har varit övervikt för nutid och ”släcka bränder” fram till nu så det ska bli riktigt roligt att få tänka och planera litegrann för framtiden i morgon. Måste komma ihåg att äta någon enkel lunch, har så otroligt lätt för att fastna i jobbet så jag helt glömmer det där med att äta. När energin tryter och man upptäcker att man ju faktiskt är vrålhungrig är det lite sent. Dubbelt så jobbigt att fixa fram något att äta och sedan har man lite tappat sitt work flow..

image
Apropå hår, tänk om man hade ett sådant här hårsvall, synd att man inte kan önska sig det i julklapp. Hög tid för en ordentlig hårinpackning, får se om jag kan hinna med det i morgon. Men man får vara glad att man har hår på huvudet, finns ju dom som pga sjukdom tappat allt sitt hår. Det var visning i dag igen på lägenheten jag hyr men jag vet inte hur det gick. Jag hoppas och håller alla tummar att det ska gå bra och att jag får flytta in i den andra lägenheten. Även om jag inte sett den bara vet jag att jag kommer trivas hur bra som helst där. Skulle vara mer än roligt att få flytta in i en ny lägenhet och göra den riktigt härligt hemtrevlig. Nej, jag behöver inte köpa några nya möbler. Har ju en hel del möbler både i Skåne och i vagnhallen. Vad är vagnhallen? Jo, det är en byggnad/hus vi har ute på Värmdö som används som lager just nu. När allt annat är klart och vi passerat 30/12 så kommer det bli tid att ta itu med den. Sälja bort sådant som garanterat aldrig kommer att användas och kolla vad som finns i alla Gröna Flyttlådor som finns där. Behöver göras en riktig genomgång och sortering men det är just sådant som inte är prioriterat just nu men som jag verkligen vill få ordning på i slutet på januari någon gång.

Men först ljudbok & skönhetssömn..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.