Röda strumpor..

image
I går när jag skulle göra mina ärenden hade jag planerat att köpa röda strumpor. Är inne i min gråa period och tänkte bryta av med röda strumpor. Kom hem tomhänt för de enda röda strumpor jag kunde hitta i går hade hysteriskt mycket julmotiv. Stjärnor, tomtar eller andra motiv. Jag ville bara ha just röda strumpor utan massa dekor. Får leta vidare. Går ju mest omkring i mina lackskor utan klack och då blir det fint om man har strumporna som bryter av. Letar vidare för det är klart att det finns just enkla röda strumpor någonstans, men inte just på de ställen jag var igår.

image
Grått är mitt nya svarta när det gäller vardagskläder. Inte så att jag köpt något nytt utan får en grå period med jämna mellanrum på höst/vinter. Apropå kläder så ska jag idag inte gå och lägga mig förrän jag lagt ut några objekt på Tradera. Det jag säljer där är mina ”jag unnar mig” pengar. Får se vad det blir den här gången. Jag kan inte riktigt gå på sådant som är för litet just nu med en figur som en snögubbe för då skulle det mesta ryka:)
Nej, går bara på sådant jag tröttnat på eller av någon anledning inte trivts i. Win Win..

image
Dagen i dag fortsätter som hela veckan gjort. Arbetar tillsammans med Daniel och betar av punkt efter punkt. I dag ska vi ju även titta in i och planera lite för 2016, känns så otroligt bra att äntligen kunna göra det. I går innan jag somnade så ögnade jag snabbt igenom Blondinbellas blogg. Kan ju verka helt knäppt att kolla på den när man inte tillhör målgruppen och är dubbelt så gammal som henne. Men det är precis just därför jag försöker följa den. Hon är en ung duktig entreprenör som bygger upp sina företag och sitt varumärke på ett jäkligt bra sätt. Vi kan alla lära av både de som är yngre och äldre i vår otroligt föränderliga värld..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.