Nobelfest..

kollageklanning-jpg
I dag är det ju Nobeldagen, det hade jag glömt. Hela Stockholm avspärrat och poliser från hela landet typ överallt antar jag..
Men kvällstidningarna fokuserar säkert som vanligt mest på vilka klänningar alla har. Visst är väl det kul och fint att se på vackra klänningar men kanske inte behöver riktigt så mycket media utrymme. Det brukar ju alltid vara en LÅNG TV-sändning också där de visas alla klänningar med stort fokus på Kungafamiljen så klart. Jag antar att Chris kommer att visa upp sig ikväll, annars lär han inte få vare sig pluspoänge eller julklappar av Kungen & Drottningen. Mina spekulationer men man behöver inte vara kärnfysiker för att anta att det ligger något i det. Själv kommer jag definitivt inte att bänka mig framför soffan, har aldrig roats av att se TV-sändningen från Nobelfesten. Det senaste av den karaktären jag såg var när Kronprinsessan gifte sig. Då fastnade jag framför TV:n och blev kvar hela sändningen. Fick väl min dos då så att det räcker ett bra tag framöver. Annars minns man ju bilden på Göran Persson när han fibblade med sin telefon mitt i Nobelmiddagen och lite annat av liknande karaktär som skapat tittarstorm och stora rubriker. Ja, det är olämpligt men bör kanske inte blåsas upp som om han gjort något fruktansvärt. Men ibland tar vissa saker helt löjliga proportioner. Börjar en så hakar alla på och sedan skrivs det och tycks något alldeles vansinnigt om just den grejen.

Aroma Therapy
Aroma Therapy

Kan garantera att det känns i dag. Framförallt i benen så jag får inte glömma att jag skulle stretcha benen minst fem minuter i dag och 10 minuter i morgon. Vet att jag tjatar men är verkligen glad över att jag tog tag i det så att jag kommer till rätta med mina muskelknutor och spända benmuskler. Kommer ge resultat det känner jag verkligen. Gäller bara att verkligen lyssna på vad hon säger och fullfölja det hon säger så kommer jag bli smidig som en gasell, är ju i grunden rätt vig för min ålder. Farmor tog priset, vid 90 års ålder stod hon upp sträckte ner armarna och kunde lägga handflattorna på golvet, testa det om ni kan..

Ytterligare punkter har nu markerats med den orangea överstrykningspennan & några till ska det bli..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.