Stel som en pinne..

image
Vaknade i morse med benen spända som fiolsträngar, kan lova att massagen i dag inte var skön. Men vad jag behöver den. Nu paus och stretch övningar. Jag kan verkligen säga att jag INTE går på massage för att jag inte har något annat för mig.

image
Efter massagen var det dags att uträtta några små ärenden. Det innebar en väldig massa promenerande vilket jag verkligen oxå behövde. Känner mig näst intill ledbruten nu när jag landat hemma i soffan. Det där med snögubben som jag skrev om igår är helt sant, känns på riktig som om jag fått en en jättestor badring eller något runt kroppen, det kan inte vara bra. Motion i morgon oxå med andra ord. Nu ska jag ta det lugnt, några småsaker som ska fixas sedan vila resten av kvällen. Fortsätta lyssna på min ljudbok, se om det är något på TV ikväll som man inte vill missa (antagligen inte). Planera morgondagen ska jag oxå göra så att allt görs i prio ordning.

image
Nu knut på huvudet, ladda mobilen medans jag gör kvällsritualen för min stressade hy, plocka iordning lite och sedan kommer jag tillbaka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.