Det är en del som är konstigt..

image
..I Stockholm är det just nu 6 grader varmt kl 22.00 i december. Minns en gång vi firade jul på Österlen, rosorna blommade i trädgården på julafton och det var varmare på julafton än påskafton. En riktigt grön jul, kanske blir så i år oxå. Minns att jag gick en låång promenad utmed havet i mörkret, vinden ven och vågorna slog in men det var otroligt uppfriskande. En promenad i stan, i alla fall i citykärnan, är inte vad man kan kalla uppfriskande. Bilar överallt, avgaser, stressade människor som verkar rätt sura i största allmänhet och många människor överallt. Nej, då föredrar jag promenaden utmed havet. Men Djurgården tillhör ju oxå stan och där finns det verkligen fina promenadvägar. Var länge sedan jag var där ute och gick, får vänta till det blir grönt igen..

image
Donald Trump effekten i USA är också lite konstig. Han fortsätter att ”vinna” väljare så vi får väl se om han kommer att vara en av President kandidaterna när det är dags för val i USA. Han har nog både ett och två lik i garderoben som man brukar säga, men dom kan han säkert bortförklara på något ”trovärdigt” sätt när det är dags för det.

image
På Fredriksborgs Facebook sida brukar vi ha en adventskalender där vi varje dag ger en av alla dom som gillat Fredriksborgs sida en adventspresent. Den har vi glömt i år mitt i allt arbete med annat. Det är inte lätt att komma ihåg allt men just adventskalendern är väl inte någon jättekatastrof att glömma.
Finns verkligen värre saker att glömma..
Kommer inte hinna äta Fredriksborgs julbord i år och det får man oxå ”överleva”.

image
Något som inte kommer vara konstigt är att jag nog kommer vakna upp i morgon med en galen träningsverk. Både beroende på att hon tänjt och dragit i mina ben idag och att jag gått en lång promenad idag. Hoppas bara att jag inte är så stel så att jag mest påminner om den där plåtfiguren i Alice i Underlandet, men det är väl bara att stretcha på antar jag så att muskler och leder mjukas upp. Nu tänker jag gå och lägga mig, eller åtminstone inta sängläge.
Ser att naglarna behöver snyggas till, får bli något juligt eller i alla fall vintrigt nagellack. Sedan kolla att jsg kommit ihåg att skriva upp allt på To Do listan för morgondagen. Sen blir det ljudbok, ska förresten kolla om det kommit några nyheter på Storytel oxå..

Kram 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.