Har jag fått virus..

image
Jag förstår absolut ingenting, helt plötsligt har jag börjat få ca 25 vänförfrågningar per dag på Facebook, helt onaturligt. Har ingen aning om vilka 23 av dem är ungefär. Kan endast finnas tre förklaringar;
1. Mitt FB konto har fått något virus eller precis vad som helst.. Har anmält till FB att det måste vara något fel..
2. Det hänger ihop med Sheikh, det var ju ett år sedan vi höll på som mest med att försöka stoppa hans utvisning och då vsr ju inläggen offentliga och delades och delades. Det kanske dyker upp nu i olika människors flöden..
3. 23 personer om dagen eller så slinter med tangenterna eller mobilskärmen och råkar skicka iväg en vänförfrågan.,
Japp, vi får se. Man ska väl inte hålla på och klaga på allt men det är faktiskt störande när det dyker upp eller plingar till i telefonen 23 fler gånger per dag..

image
Om jag nu inte fått något virus så har jag i alla fall fått en annan sak. Jag tror jag börjar se ut som en snögubbe. Jo, det är sant. Följande likheter;
1. Vit som bara den
2. Total avsaknad av midja och magen har liksom svällt upp.
3. Min hy har sett bättre dagar och är inte näsan lite röd om man tittar efter?
Det är väl det här med alldeles för mycket stillasittande och det i kombination med lite halvslarviga matvanor. Inte bra, inte alls.
Att inte vara pinnsmal är bra men min viktökning är inte heller bra eftersom den kommer av fel anledningar. Tur det inte är av sommar..

I morgon fortsätter jag med överstrykningspennan fram till dess att det är dags för fötterna att bli julfina och andra omgången massage. 30/12 närmar sig snabbt och det är bara att hålla ångan uppe. Ju mer man får avklarat desto mer motiverad blir man att köra på.. Har ju inte bokat in något Julbord överhuvudtaget i år, det har nog aldrig hänt förut. Är säkert julbord på Trägårn men att sitta där helt själv och äta julbord på en lördagskväll känns allt annat än lockande. Men det kanske skulle vara en bra träning mot min
fobi, både show och restaurang besök ensam SAMTIDIGT. Nej, det kommer jag inte klara av helt enkelt.. Får bli löst på något annat sätt.

Började lyssna på en ny bok igår. Riktigt bra är den. Det finns en liten detalj bara som inte är så bra när det gäller just bra ljudböcker. Det är svårt att sluta lyssna.
Så var det igår så jag lyssnade så klart alldeles för länge och somnade för sent. Ska försöka undvika det i kväll. Dags med andra ord för min kvällsritual med en ordentlig Ansiktsrengöring med efterföljande krämer.
Det finns ju cremer och produkter för precis allt nuförtiden och jag har ju en viss tendens att vagt tro och hoppas stort på att just den créme jag ser i annonsen är den som ska åstadkomma mirakel. Har inte hänt än och kommer med all sannolikhet aldrig hända.. Men produkterna jag fick via Kathrine verkar faktiskt bra så vem vet?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.