Suck & Hurra..

image
Ledningen ökar, över 100 nu.. Men kanske är det så att vi behöver en frizon från allt som händer runt om i vår omgivning. Jag får väl ”gilla” läget men ändrar inte ståndpunkt. Hur som helst ett experiment som bevisade precis vad jag trodde. Älskar bilkaravanen OCH ogillar när andra exponerar sina barn hejdlöst och detta anses gulligt. Visst, inga problem att lägga upp på Facebook eller Instagram som en del av sin eget liv. Det skiljer sig markant från att välja att skapa en media profil av sitt barn. Jag borde för övrigt tänka på grammatiken, men jag skriver bara rakt upp och ner utan korr läsning..

image
Har nu anlänt till min halva SPA-dag. Börjar med en smörgås och lite dryck. Sedan blir det kroppsscrubb och ordentlig massage efter det.
Hurra!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.