Något uppmjukad tennsoldat..

image
Har nu precis fått en underbar kroppsscrubb med salter och olja (naturligt rakt igenom) och sedan en massage. Det var inte läge att börja med någon yoga om man säger så. Väldigt stel från nacke och hela ryggen men främst nacke och vänster skulderparti. Ny massage onsdag om det ska vara någon mening med att jag gick idag. Troligtvis en på fredag oxå. Säger en del om jag burit tunga väskor på vänster sida, inte tänkt ett dugg på hur jag sitter när jag jobbar osv. Skönt att jag tog tag i det, man får ju göra vad man kan för att må bra. Jag har ju lite svårt att acceptera mina fötter. Vi har ju alla våra komplex.. Ska ta tag i dem oxå, pedikyr nu på schemat. I morgon fullt jobb och onsdag eftermiddag massage och pedikyr. Bra vecka 💖

image
Med en kropp som inte är en tennsoldat och bra kost kanske jag kan få till det här. Inte så att jag menar att jag ska ”jobba” när jag sover men faktum är att många idéer och lösningar kan komma till en när man sover. Det kan jag rada upp exempel på för egen del. Men det slipper ni:) Nästa vecka åker jag en sväng till Göteborg. Arbetsmöte och lite annat med Hanna, självklart stannar jag och ser showen på Trägårn. Inte så jättekul att se en show själv, det har man ju gjort ett antal gånger (av arbetsskäl). Varför la jag till det? Hade det varit något att skämmas över om det nu vore så att jag inte hade någon att gå med?
Nej, det hade det inte. Men ändå så upplevs det som konstigt på något sätt om någon går själv. Har han/hon ingen gå med? Stackars henne.. Om man nu inte har någon att gå med är man (om man inte är lite modig) lite grann satt på undantag.. Eller så är det jag som har både fördomar och fobier om just att gå på show, bio eller restaurang själv..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.