I morgon..

image
..är planerad att vara en riktig hard working day med många punkter som ska bockas av på listan. Ingen lyx med massage på SPA i morgon inte. Men det är precis som det ska vara. En blandning av arbete och så lite belöningar mellan varven. Om man bara skulle gå på SPA eller göra roliga härliga saker hela tiden skulle de snabbt tappa sitt värde. Att ta saker för givet ska man akta sig för, då hamnar man i en annan slags ”fälla” Favorit exemplen på det kan lätt hämtas från flera av de sk Svenska Hollywood fruarna. När man tittar på det kan man när man sitter där i soffan osminkad med knut på huvudet känna sig lite ”opiffig”. Kanske man skulle skärpa till sig och vara lite mer ”representativ”. Men samtidigt är det ju sååå skönt att just bara vara, slippa alla måsten och få ha den där allt annan än snygga mysdressen på sig. Lagom är bäst, det är bra att vi har det ordet i Sverige. Det är ju inte alla förunnat..

image
Nu när jag tagit tag i mina ”knotor” och fått min första massage på evigheter känner jag att det kommer hjälpa mig att sträcka på mig. Hållningen är ju otroligt viktig och något jag verkligen måste jobba med. Lätt att sjunka ihop, framför allt om man inte har lite halvhög eller hög klack. Dags för uppsträckning med andra ord. Grundkonditionen är inte heller något som jag kan skryta med, det är ännu viktigare. Men med den arbetsbelastning som man haft på sina axlar har det liksom blivit lite bekvämt.. Bekvämt i den bemärkelsen att när man jobbat klart så är nan trött, grusig i ögonen och hungrig. DÅ ska man självklart gå ut få frisk luft och därmed lite kraft så att man orkar laga någon vettig mat. Enkelt som en plätt så varför gör jag inte bara så?

Nobody is perfect, det är väl den enkla förklaringen. Man kan inte ta itu med allt på en gång. Men om man tittar lite i backspegeln på det här året så har jag tagit tag i massor av saker. Jobbmässigt och ”för mig själv” mässigt. Gjort massa undersökningar för min värk i benen, mammografi mm och nu tar jag tag i hållning och nacke/axlar. Inte så illa ändå.
Kvarstår bättre mat och den så viktiga dagliga motionen. Jag ligger mil ifrån 10 000 steg per dag så det kanske blir årets nyårslöfte. Får önska mig en stegräknare i julklapp. Någon?

Kram 🐰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.