Ställning 86-5

image
Precis som jag misstänkte.. Ställning just nu 86 likes för Coca-Cola julbilden och 5 för mitt inlägg om var gränserna går för den utveckling sociala medier medför.. Förvisso en hel del gamla Coca-Cola kollegor som bidragit till det stora övertaget men känner mig ändå lyckligt lottad som har några vänner som håller med mig ❤️ Till er..

image
Efter allt arbete i konstiga ställningar framför datorn, nej jag kan inte sitta som normala människor och jobba i timme efter timme, så har jag fått lite ont i nacken.
Som jag gnäller.. Kanske börjar bli en kandidat för Hasse Brontens podd Hasse & 100-åringarna. Hur som helst har jag avsatt halva dagen i morgon för att vistas i SPA-miljö. Ska även ta hand om nacken och kroppen så att jag känner mig riktigt frisk & stark. Berättar mer i morgon.

image
Sedan var det där med Yoga eller Pilates. Det får bli start med det veckan därpå. Jag har nu bestämt mig för att det är Yoga som gäller. Kommer verkligen få börja på absoluta nybörjarnivån, känner mig som en tennsoldat och riskerar nog nästan att gå av både här och där om jag om jag gör som jag brukar.. Det vill säga kör fullt ös till en början och sedan slutar för att det blev fel.. Nu är det viktiga att komma igång OCH fortsätta 🐘

image
Godnatt från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.