Så var det med det..

..ett gäng timmar senare 1 gilla markering på Facebook och fyra eller fem på Instagram. Typ All Time Low. Ger upp….
image
..har surat klart över det..

image
Har fått väldigt mycket gjort i dag. Inboxen är nere på noll igen, har total koll på vad jag ska göra kommande vecka. Har ätit ordentligt och tagit hand om mig själv. Bra helg med andra ord. Ska se om jag får till det ikväll och kan lägga upp ett gäng nya Tradera annonser. Rensa, rensa och ja man mår bättre av det. Finns ju en del som man inte använder men som det troligtvis kostar mer än det ger att sälja, det tänkte jag ge bort till någon insamling. Missuppfatta nu inte det och tro att det är skräp, det är det definitivt inte men heller inte så eftertraktat på Tradera.
Trots att jag jobbat i en evighet på Coca-Cola tröttnar jag aldrig på julreklamen med de fina lastbilarna som kommer till jul. I år är den ännu bättre och har ett budskap att man ska vara snäll. Tror bestämt jag ska lägga upp en bild på lastbilen och skriva något menlöst. Kommer garanterat få ett gäng mer likes än mina inlägg med budskap. Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.