Behov av hundstylist?

image
Ser ni det, ljuset i tunneln? Jag börjar känna på riktigt att det finns där. Ingen hägring som den jag såg i Omans öken hoppas jag. Har aldrig trott riktigt på det där med hägringar i öknen tills jag upplevde det själv. Kunde satt en miljon på att det var vatten i form av en damm/liten sjö jag såg men plötsligt när man kom närmare så kom det aldrig något vatten utan öknen fortsatte i oändlighet. Jag har trott att det var guldletarna som var så törstiga att de såg vad de ville se men där satt jag i en jeep helt otörstig och såg det tydligt. Oförklarligt, det bland många andra saker. Om ni åker på jeepsafari i öknen delar jag nu med mig av tre ovärderliga tips;
1. Tro INTE att de överdriver när de säger att det blir kallt på natten och att man ska ta med sig tjocka kläder. Det är inte kallt det är beyond kallt.
2. Hoppa över kamelköttet, du kommer inte ha missat något annat än en otrevlig seg smakupplevelse.
3. Ta med mycket vatten.

image
Vad som är snyggt eller inte är ju en smaksak men alla har inte förmågan att se vad man passar i, både vad gäller färg och form. Men de har ju valt själva och så länge de själva trivs och mår bra så tycker jag att det är upp till var och en hur man vill vara klädd. Men den här lille stackaren, han har med största sannolikhet inte fått bestämma själv. Det blev ju inte heller så lyckat om man säger så. Finns ju väldigt delade meningar om kläder på hundar men om man nu ska ha det kan man väl försöka ge dem lite rättvisa. Klarar man det inte själv kan det kanske finnas någon som kan:) Hundstylist kanske man skulle bli..

image
Snart är det jul. I år vill jag ha en alldeles speciell vit jul;
1. Ingen snö
2. Kanske lite glögg kan slinka ner
3. Inte massor av rött julpynt utan bara lite och vitt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.