Råd & Effektivitet..

image
Nu var det väldigt länge sen jag tog mig tid att få mina naglar fixade. Ska se till att i morgon boka in en tid nästa vecka så att jag kan börja med hela kroppsrenoveringen. Efter det där passfotot ska jag ägna hela helgen till återhämtning och renovering av mig själv. Så skönt det ska bli. Ska träffa Pappa oxå och äta middag, var ett bra tag sedan vi sågs.
Apropå pass så blev jag nästintill chockad i dag över den oväntade effektiviteten; igår kväll ansökte jag ju om ett internationellt id-kort. I dag kom ett sms från Polisen att det var klart att hämta.

image
Jag ska be Annika på Fredriksborg att göra iordning något liknande det på bilden och köra hem till Hanna. Jag vill bara visa uppskattning för att hon var så bra häromdagen när vi pratade om en sak. Kloka råd brukar jag kunna ge andra men är inte lika bra på att ge mig själv goda råd så därför var Hannas råd verkligen värda sin vikt i mer än blommor:)
image
Hanna på Trägårn i Göteborg 💖

Jag lyssnade på den senaste ”skivan” med Lena Ph ”Jag är ingen älskling” och blev förvånad över att den var så bra. Finns några låtar som är riktigt riktigt bra som tex just ”Jag är ingen älskling” Lyssna på den om ni inte gjort det.

Kommer en tjej som ska kolla på min lägenhet på måndag. Hoppas hon vill ha den och helst direkt efter jul så att jag kan få den nya..
Jag vill flytta dit, typ nu! Så bra läge och enligt Helena P som bodde där när hon var i Sverige och var med i Diggiloo kommer jag älska den:)

På måndag ska jag försöka göra iordning ett system för bättre kontroll och översikt i min framtid. Glada pärmar, glada block kommer göra att det kommer gå som en dans att organisera upp 📚

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.