Köttsoppa & tjafs..

köttsoppa
..är väl ett bra sätt att sammanfatta den här dagen med. Mår väsentligt bättre och tur är väl det med den här dagen. Tror jag tillbringat säkert 5 timmar i telefon. Jag som fullkomligt hatar att prata i telefon. Har fått i mig lite mat nu på kvällen, köttsoppa.
I morgon möte med Daniel & Figge, Daniel kommer lite innan så tar han med sig så vi kan äta lunch. Hoppas på något godare än en burk köttsoppa:)

Mellologga 2016
Har ju varit fullt upp med Mello i dag med, jag har inte varit på plats utan hemma och kurerat mig och som sagt pratat i telefon.

Martin stenmarck
Sämst med Mello? Att Linda och Martin kom med i samma deltävling i Gävle..

Over and out för idag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.