Även om jag..

image
..är rätt trött på stora städer så är det några få storstäder som det ändå är något verkligt speciellt med. Bilden här skulle jag kunna tänka mig att hoppa in i och vara där några dagar. Flanera, shoppa något, dricka varm choklad och massa annat. Men så blir det inte, inte just nu i alla fall. Har piggnat till och känner att i natt kommer jag somna..
Men tack Mats Qviberg för att jag fått en annan och personlig bild av hela HQ bank historien. Lyssnat på den nu de två sista nätterna och hoppade sedan över till en lättsmält Sandhamnsdeckare av Viveca Steen.
Men tror jag byter ikväll, har svårt att leva mig in i seglarlägret på Sandhamn som boken utgår i från..

image
Har varit duktig och lagat stekt fisk och spenat i dag. Nyttigt och gott. Har snart satt i mig en liter Proviva oxå. Framsteg.
I övrigt har jag fixat lite inför måndagen som börjar i morgon kl 21.00 på ett sätt och 07.00 i övermorgon på ett annat. Gäller att vara pigg för det kommer bli intensivt, speciellt måndagen. I morgon ska jag ta en sväng till Fältöversten och köpa lite mer nyttigheter och en konservöppnare. Har letat i alla kökets lådor och skåp, har fyra osthyvlar bland annat men inte en enda konservöppnare..

image
Den här bilden har jag helt fräckt stulit av en Facebook vän som heter Ulf. Humor mitt i allt elände behövs och det här väl både sant och humor på samma gång. Ingen och då menar jag ingen verkar ha någon som helst plan på över hur vi ska ta hand om de 10 000 flyktingar per dag som passerar Sveriges gräns. Visst ska vi hjälpa till men en förutsättning för det är ju att ha en plan för hur man hjälper till..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.