Andra kapitlet..

image
Inte bara påbörjat utan även avslutat. Fick ett ryck och började skriva vidare på ”boken som aldrig kommer bli utgiven”. Har nu lyckats åstadkomma två kapitel, får se när nästa ryck uppstår och jag påbörjar kapitel tre.. När jag började skriva så bara flöt det på och fingrarna gick liksom av sig själv över tangenterna på datorn.

image
Förutom administration & papperssortering så måste jag kolla vad som hänt med mina ”objekt” på Tradera. Auktionen stängs på torsdag så jag hoppas att buden börjat stiga.. Just nu är det en Camilla Thulin klänning som ligger i topp. Avståndet till övriga är stort så det lär nog vara den jag får bäst betalt för. Ska lägga upp två-tre plagg till i morgon. Ska fundera på vad jag ska unna mig för de pengar jag får in från auktionen. Har ”dissat” tanken med glasögon. Känner att jag nog vill ha något roligare & mer välgörande:)

image
Men ingenting kan vara mer välgörande för hela mig än att det ”bara” var öroninfektion/inflammation som älskade lilla Karisma hade och inte något allvarligt. I dag på dagen är det exakt en månad kvar till hennes ettårsdag – just precis hon är född på julafton. När man var liten tyckte man att det var ett öde värre än döden för dom som var födda på julafton. Tänkte alltid att de inte fick dubbelt så mycket paket utan var ”förlorare” eftersom de vare sig fick födelsedagspresenter eller ha födelsedagskalas. Nu när man är äldre är ju inte det ens i närheten av att vara ett öde värre än döden. Men det är ju som sagt mycket som ändras ju äldre man blir..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.