Utelåst..

image
Efter att ha lämnat den kalla men uppfriskande skärgården åkte vi in till stan. Daniel och jag åt en sen lunch tillsammans på ett av alla de nya Burgers & .. som växer som maskrosor i stan just nu. Gott var det hur som helst. Skulle ju vara visning här i kväll så jag satt på en kompis kontor och jobbade fram till jag var ”tillåten” att komma hem igen.

image
Kom hem och upptäckte att mäklaren glömt förmaningen sedan igår; att INTE låsa det nedre låset. Det hade han såklart gjort och jag kom inte in. Fick tag på honom via mäklarfirmans hemsida och han fick snällt vända tillbaka från Djursholm och komma och öppna för mig. Var ju inte rusningstrafik så det gick hyfsat snabbt. Efter 2,5 timmes sömn i natt känns det minst sagt skönt att vara hemma igen.

image
Fick tag på en flygbiljett på onsdag kl 12.00:) Pris: 900:- perfekt med andra ord. Har nu lite saker att boka om men om jag inte åkt nu så hade jag fått vara i Sverige 1,5 månad utan min lilla familj. Så även om jag missar några trevliga middagar och får stuva om i kalendern så är det värt varenda minut för att få vara i Marbella 7-9 dagar. Tittade precis på väderappen minus 4 här och 12 grader där. Har med andra ord blivit rätt svalt där men i solen är det ju väsentligt varmare på dagarna.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.