Måndag på Fredriksborg

Brygga
Strålande sol & klarblå himmel men en lite bitande kyla ute i skärgården i dag. Möte på Fredriksborg, så tyst & lugnt. Havet får en alltid att må bra, oavsett var. Ingen konferens i dag så det är stängt. Just nu är jag helt ensam inne i huvudbyggnaden och här ska strax börja fejas och pyntas för jul.

stockholm
Blir väl snart dags att åka tillbaka till stan igen. Funderar på om jag ska ta och åka ner till Marbella den här veckan. Hade ju tänkt vara kvar till den 6:e december men längtar så efter min lilla familj att jag kanske åker ner 7-10 dagar och sedan hem igen.. Finns risk att jag behöver vara här längre in i december och nu har jag ju redan varit här i tre veckor. Får ta och kolla om det finns några flygbiljetter. Åka i morgon kväll hade varit perfekt.. Eller onsdag, måste ju få med mig min syster och skaffa nytt tillfälligt pass (förlåt Bengt). Den här gången är det direkt korkat att åka med utgånget pass och chansa på att de inte ska titta på passet även om jag ser väldigt svensk ut..

Lyssnade över fyra timmar på den nya boken igår, blev med andra ord ingen tidig nattsömn. Beror förresten på hur man ser det, somnade vid fyra och det är ju tidigt på sitt sätt och vaknade klockan sju. Kommer med andra ord vara riktigt trött ikväll. Så någon Taco middag kommer det inte bli, är nog inte så sällskaplig ikväll.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.