Visningsdag..

image
Minusgrader i dag, usch. Snökaos på sina ställen i går, men hit har inte snön kommit (än). Minus fyra grader nu strax innan halv elva. Klockan 14.00 är det visning så innan dess måste jag ha piffat till det. Inte så jättemycket att göra iordning mer än att bädda ordentligt och gömma undan mina arbetshögar. Det går rätt snabbt. En snabb sväng till Fältan för att köpa lite blommor så här blir fint. Sedan dags för mig att hålla mig undan i 1,5 timme eller så.

image
Skrev ju igår om att jag skulle köpa min julklappar i Marbella (förutsatt) att logistiken fungerar. Men det här ser onekligen rätt mysigt ut att promenera här och göra sina julklappsinköp. Har ingen aning om var det är men det är definitivt inte mina vanliga shoppingstråk när det gäller julklappar:) Då är det mest City som gäller och jag brukar försöka handla jättesent på kvällen. Många har ju hållt öppet till både 21 och 22 de senaste åren och då har det varit näst intill folktomt. Kan nästan få panik på riktigt av att vara ute i den där riktiga julträngseln. Irriterade, stressade människor överallt – så långt i från den där fina Merry Christmas bilden man kan tänka sig. Den där alla är glada och önskar varandra God Jul, får sin inköpta presenter inslagna i vackra paket. Nej, stress och självinslagning är det och så gärna någon som tränger sig i kön till inslagningen så att stämningen blir ännu mer på topp. Inget man längtar efter precis.

Hur som helst lär det knappast vara den synen som möter mig i Fältan i dag och det är jag tacksam över..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.