Visning klar..

Fixade iordning och var nere och köpte lite blommor så att det skulle se trivsamt ut. Sedan var jag i Fältöversten i typ en timma med visningen pågick. Passade på att vara lite nyttig och drack nyttig juice & åt en macka med avokado, mozzarella & tomat
image
Köpte även julkort och en sådan där jättekalender för 2016. Ja,jag vet att det förmodligen är jag och två till i Sverige som har en sådan kalender. Men för mig är det en bra arbetskalender. För att krångla till allt lite extra har jag alltså en kalender till som är min egen kalender. Den är inte så liten den heller så inte konstigt att jag antingen har en jättetung handväska eller inga kalendrar med mig. Hatar elektroniska kalendrar och kommer troligtvis alltid ha kvar mina ”riktiga” kalendrar.

Har ingen aning om hur det gick på visningen. Ny visning i morgon kl 18.00 så då får jag oxå hålla mig undan igen. Riktigt kallt var det ute men uppfriskande ändå. Har ju hållit mig inne några dagar så även om kylan bet var det både nyttigt och skönt med frisk luft.
Stötte på en gammal jobbarkompis, som vanligt sa vi att vi bara måste få till det och ses. Men sen glömmer man liksom bort det mitt i allt annat.

image
Hanna & dom andra på Trägårn har haft en bra premiärhelg dom oxå. Nu är hon hemma igen hos familjen. Ett evigt flackande för alla artister, speciellt nu i december. Man kan ju undra hur de orkar/hinner med julklappar och annat. Fast det är klart, de har ju inte föreställningar varje dag. Bland annat ska de hinna med att gå till min superduktiga svägerska som är tandläkare. Hon har en praktik (City Tandakut) på Rörstrandsgatan med ett antal anställda tandläkare och de har öppet från 07.00 på morgonen och kvällar/helger. Perfekt för alla stressade Stockholmare, även tandläkarrädda:)

Nu ska jag ta & lyssna på senaste avsnittet av favoritpodden. Känner att jag är på väg att bli lite förkyld. Hoppas det stannar där för just nu är timingen riktigt dålig för att bli sjuk..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.