Veckans..

image
..är klar, den kommande veckans alltså. Högt & lågt som vanligt men några otroligt viktiga möten finns oxå med på listan. Så hjälp mig att hålla tummarna 💚

Den där keps/mössan jag sett fanns såklart inte på Indiska. Var väl inte meningen, eller så kanske jag kan kolla i Götgatsbacken för jag ska ju till Söder innan jag åker.
Så var det ju det där med att komma ihåg att boka tid hos frisören. Viktigt!

Laddade ner en ny bok igår, välskriven absolut. Stanna, innan du går heter den men dramaturgin blir för tråkig så jag gör nog en paus från den och börjar lyssna på något emellan så får jag se om jag får lust att fortsätta sen.

image
Blev så otroligt sugen på Tacos häromdagen. Sitter i fortfarande, så efter en lång arbetsdag i morgon hoppas jag att jag orkar fixa iordning det. Lite trist att äta själv kanske, kanske ska kolla med Cissi D om hon kan komma över. Vi har en del att planera. Vi får se om orken finns och om hon kan..
Det var ju visning i morgon, så inte bästa kvällen kom jag på.

Dags att välja bok och lyssna ett tag. Måste somna i tid, varit lite si och så med det den senaste tiden. Får med andra ord inte välja en för bra bok.. Det fortsätter röra på sig på Tradera, sakta men säkert ökar buden. Ska lägga upp ett par grejer till i morgon. Om det ändå bara hänger där är det ju ett bra sätt att få pengar till att köpa något nytt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.