Snön har anlänt..

image
Ja, inte hit Stockholm men till södra Sverige och i alla fall upp till Linköping. Julmarknaderna har börjat, såg jag på Facebook och tror att det är den årliga julmarknaden i Hovstallet nästa helg. Kommer inte prioritera julmarknader, har julpynt så det räcker:) Men det måste bestämmas om hur julen ska firas och hur vi ska göra med julklappar. Oavsett vad och hur så kommer julklappsinköpen göras i Marbella, om logistiken går ihop vill säga.

Jag undrar om snön kommer sprida sig vidare upp mot oss under natten.. I morgon måste jag ju lämna lägenheten någon timme eftersom det ska vara visning. Får fixa lite ärenden då. Jag tillhör en av den utdöende arten som skickar julkort så det och en ny bokningskalender skulle jag behöva köpa i morgon. Skickar inte direkt buntvis med julkort men till vissa släktingar och så fortsätter jag med den traditionen.

image
Nästa vecka måste jag skaffa material till mina Mood Board, inte de där vanliga 50×70 utan typ A4 så att man lätt kan ha dem med sig. Mina Mood Boards ska visualisera framtiden både jobbmässigt och livsstilsmässigt. Tror det är nyttigt för då har man liksom gjort klart för sig själv både vad man vill och hur.. Lite klipp & klistra övning typ, sådant man höll på med som barn.
Själv är jag bjuden till ett hemma julpyssel i morgon, men har av tidsskäl tackat nej. Behöver tiden jag kan vara i lägenheten i morgon till att få en del gjort och förbereda nästa vecka.

image
Ikväll blir det extremt enkel middag.. Fixas på 2 minuter. Egentligen är det faktiskt supergott att väldigt snabbt lägga mozzarellan i en grillpanna innan man blandar i hop med resten, men det hoppar jag över i kväll.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.