Premiär..

Det är alltid något visst med just premiärer. Nu för tiden kan jag gå på en utan en överdos av nerver utanpå kroppen, livrädd för recensioner och dess effekt på årets resultat.
Har inte varit på någon premiär överhuvudtaget på ett bra tag. Skulle ha åkt till Hannas premiär i Göteborg men den sammanföll som sagt med domen så åker ner om två veckor i stället. Sista jag gör innan jag åker till Marbella igen.

Premiär var det däremot i Sundsvall i kväll, Julgalan 2015. Fick den här fina ”mitt i premiären” hälsningen från Linda & Andreas.
image
Ser ut som en lyckad premiär:) Får väl rapport senare. Ska försöka få till det med en tripp till Sundsvall nästa helg så att jag kan se Linda oxå.

image
Hamnade i telefon i 1,5 timme med två olika personer så jag har inte hunnit välja någon ny bok ännu. Får bli något så där enkelt men underhållande känner jag. Ingen deckare utan ”feelgood” för det kan man behöva i mörkret både vad det gäller vädret och allt hemskt som händer. Men man måste komma ihåg att ha både roligt och uppskatta det man har hur hemska saker som än händer runt omkring. Jag såg en sådan fin ”keps” eller vad man ska kalla det i ett reportage. Kommer från Indiska och kostar 199:-, måste absolut gå in där i morgon när jag fixar blommorna till visningen och se om den finns. Tycker ofta att det brukar vara så att man ser något i något modereportage, går till butiken och får svaret att det man ville ha antingen är slut eller kommer in om en månad😓 Kan väl hoppas på lite tur den här gången, perfekt för ”Bad hair days”. Har dom den inte får jag väl ta mig till hattbutiken i Götgatsbacken. Köpte en liknande där för två år sedan men jag kan bara inte hitta den. Hittar den säkert igen men den är blå och just nu till vintern vill jag nog ha en svart. Vi får se, kanske inte blir någon alls men har haft ovanligt många ”bad hair days” sista tiden så nog finns det ett behov..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.