Julklappsönskelista..

image
Brukar alltid ha otroligt svårt att säga vad jag önskar mig i julklapp. Men i år vet jag, ett halsband i silver med en stor nyckel. Behöver så klart vare sig komma från Tiffanys eller ha diamanter:) Såg ett som Kathrine bar häromveckan och tyckte det var otroligt snyggt. Påminde mig oxå om min barndom, när man fick sin första egna nyckel så hade man ju den just runt halsen. Fast mitt önskehalsband har en stor nyckel, som på bilden. Jättefint mot tex en svart tröja eller klänning och ska absolut vara i silver.

image
Har snart lyssnat klart på Denis Rudbergs bok och dags att välja en ny. Lyssnade typ hela natten, hade jättesvårt att somna och har även lyssnat nu ikväll. Fortsätter min vana att inte titta på TV. Inte för att jag bestämt mig för att göra det utan bara för att jag inte har någon lust. Solsidan däremot kommer jag titta på i morgon. Har något slags wifi här som man fyller på allteftersom, det har tagit slut i dag. I morgon ska jag prova och se om jag får till att fylla på det. Behöver det för att kunna vara uppkopplad med datorn, skriva ut mm. Så på ett eller annat sätt får jag se till att det är blir löst.

image
Apropå jul, det här är svärmor förra året den 27 december i Marbella. Kortärmad blus, solglasögon och ganska långt från snön och kylan i Sverige. Inte konstigt att man trivs att bo i Marbella. 2016 ska jag verkligen se till att hinna med att bo där mer än jag gjort 2015. Planering är A och O så att man kan synka alla möten i Stockholm. Det mesta kan man ju göra på distans i övrigt. Fast man får inte glömma att det riktiga mötet inte kan ersättas av sms och mail i allt för stor utsträckning. Speciellt inte när det gäller familj & vänner ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.