Så lugn..

..fredagskväll, helt tyst bortsett från när jag lyssnade på Fredagspodden. Har ätit, det blev inte köttsoppa utan det blev lite inhandlat ändå. Har till och med köpt ett frukostbröd som är fiberrikt och ser supergott ut. Som vanligt glömmer man alltid att skriva upp något på inköpslistan så det får bli en snabb tur i morgon oxå. Hade ju ändå behövt det, blominköpen.. Hoppas visningen går bra och att löftet om lägenheten på Linnégatan hålls. Har alltid älskat vindsvåningar:) Längtar efter att få flytta dit. Men längtar ännu mer till Marbella och min lilla familj.

Börjar undra om jag har usel smak, tycker budgivningen på mina utlagda kläder på Tradera går osedvanligt trögt. Men det är mycket som verkar gå lite trögt nu. Jag tror att det hänger ihop med den allmänna oron och rädslan som finns just nu. Till exempel så berättade Amanda i Fredagspodden att de skulle åkt till London i helgen, men avbokade för hon vågade inte åka dit. Brittisk underrättelsetjänst och polis anses förvisso vara bäst i världen men jag kan ändå förstå henne.

Det bara poppar upp poddar. Lyssnar runt hej vilt bland både gamla & nya. Väldigt varierat underhållningsvärde. Min favorit kvarstår Wahlgren & Wistam. Kommer nog en ny i morgon eller på söndag. Nya böcker lanseras oxå i snabb takt på Storytel. Jag spräcker deras kalkyler för jag lyssnar på för många böcker per månad. Så otroligt skönt att lyssna, i början kunde jag sakna den där riktiga bokkänslan, men det gör jag inte längre.
image
Just nu Denis Rudbergs senaste bok. Hon har ju övergivit livet kring Stureplan böckerna och skapat sin egen genre ”Elegant crime” eller hur det nu var. Gillar hur som helst hennes böcker. Gav mig på ett försök att lyssna på en bok som hette Bloggdrottningen, en 38-årig kvinna som skrev en hälsoblogg med hur många läsare som helst. Men allt var fejk. Hon var inte ett dugg hälsosam, raka motsatsen. Den boken klarade jag bara av att lyssna på i tio minuter. Den kanske inte skulle fortsätta som den började men det var så otroligt stressande att höra 11.10 och så några meningar om det. 12.32 och så några meningar om det. Om och om igen. Outhärdligt tyckte i alla fall jag att det var. Så nu återgår jag till Denis och somnar förhoppningsvis efter de 45 minuter jag ställer in som lyssningstid.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.