En konstig dag..

I dag föll domen. Tre års fängelse. Av respekt stannar jag där. Svårt att förstå och tragiskt.

image
Hela veckan har varit lite konstig. Upp och ner på något sätt. Ena dagen fått massor gjort och kommit ett gäng steg framåt. Nästa dag huvudvärk och energilös. Det blev ju inte riktigt av det där med stora inköpslistan på Sabis i dag. Domen föll vid 11.00 och självklart tog det lite tid på olika sätt och sedan var jag tvungen att fixa fram en del material. Efter det slog huvudvärken till så ikväll blir det ingen festmiddag, får nöja mig med en köttsoppa. Så får inköpen ske i morgon istället. Måste köpa lite blommor oxå, ljung till balkongen mm för det är visning av den här lägenheten på söndag och måndag.

Lyssnar på Fredagspodden och just nu pratar de om Yoga och ständig förändring. Jag måste googla lite på Yoga, skulle vilja prova på
sådan där ång yoga eller vad det är.. Får återkomma och berätta mer när jag googlat lite.

Har bett om lite bilder från Hannas premiär ikväll, hoppas det dyker upp något i telefonen senare ikväll. Hoppas oxå att jag hinner åka ner dit på fredag för att se showen. Gäller bara att hålla ångan uppe så ska jag väl kunna hinna med det.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.