Handla & Buda

image
I morgon förmiddag ska jag gå ner till Fältan och handla mat till helgen. Sån där super enkel fix mat, bra & nyttigt. Nyttigt bröd, avokado, tomater, mozzarella, bresaola, citroner, parmesan mm mm så att jag lätt och enkelt kan äta något snabbt & gott. Något magasin oxå kanske:) Hemmahelg ska det hur som helst vara. Lusten att gå ut i det här trista vädret känns inte överhängande precis. Dessutom får jag ju massa tid att få saker gjorda.

image
Någon kväll innan jag åker tillbaka till Marbella ska jag gå ut en kväll till Cadierbaren och dricka varm choklad. Eller kanske en afternoon tea, det har jag aldrig provat där. Då kan jag ta varm choklad istället för te. Låter rätt mysigt när jag tänker efter att sitta och tjejsnacka lite över en Afternoon Tea i den härliga miljön. Totalt avkopplande 💚

image
Det där kontoret som jag tänker på att jag ska någon gång i någon framtid ni vet.. Hittade det perfekta skrivbordet som jag skulle vilja ha då. Lite drivvedsaktigt men inte riktigt ändå, hittade det på Posh Living. Det kommer säkert gått ur sortimentet och min smak förändrats totalt om jag någon gång ska ha ett skrivbord. Men jag såg mig själv göra massa roliga saker vid det där skrivbordet. Det är ju inget skrivbord egentligen utan nog avsett som ett matbord, men vad spelar det för roll.

Det har börjat komma några bud på mina Tradera försäljningar. Extremt låga bud såklart, det börjar alltid så och sedan de två sista dagarna börjar det hända saker..

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.