Tjatar..

image
..gör jag, jag vet. Men det känns mer än lockande att ha 18 grader utanför fönstret än de fyra jag har just nu. Jag som fryser jämt dessutom. Måste nästan sova med strumpor på mig här (men bara nästan). Har fått en del saker lösta i dag så att vi kommer framåt. Resten av kvällen ska jag ägna åt lite smågrejer och boklyssning. I morgon kommer Daniel hit och vi ska jobba vidare så det där kreativa arbetet får vänta till på fredag. Inboxen har vuxit på sig och den ska ner till noll i morgon. Ska börja kolla flygbiljetter oxå och ej att förglömma beställa tid för RIKTIGT pass och nationellt ID.

image
Längtar efter att få gosa med mina underbara hundar, saknar dom så att det nästan gör ont. Men det får göra ont till jag är klar här hemma så att jag kan åka ner utan 10 kg papper i väskan. Ledighet och ”ett bättre liv” står på agendan när jag väl landar hemma i Marbella igen. Tre veckor kvar – känns som en evighet just nu. Apropå evighet så har jag laddat ner Lena Phs nya skiva från Spotify. Ska lyssna lite senare. Utifrån det jag såg på TV verkar det vara en helt ny Lena Ph, får väl se om det stämmer när jag lyssnat klart.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.