Överallt..

image
..känns det som jag varit i dag. Tar ju sådan tid att åka fram och tillbaka men mycket blev gjort. Det ska det bli i morgon oxå men då kommer jag sitta hemma och jobba. Måste ringa Sofia och se om hon kan sitta här och jobba på torsdag så att vi får lite andra saker gjorda så man inte halkar efter i framtiden. Vore ju lite jobbigt..

image
Hade ju tänkt åka ner och se Hanna i premiären på Trägårn på fredag. Men kom på att då kommer domen i rättegången jag vittnade i och det är med andra ord ingen bra dag att åka till Göteborg då. Får bli helgen efter i stället.
Måste klämma in en julgala i Sundsvall oxå – vore kul om Kathrine kunde åka med. Har världens sämsta samvete där, hon har ringt mig två dagar i rad och jag har bara inte hunnit prata. Får skärpa till mig & ringa i morgon.❤️
Linda är ju med på Julgalan och kör i Sundsvall hela tiden. De har ju olika team blåa, gula och allt vad det är som turnerar runt så Julgalan har verkligen blivit en stor produktion.

image
Fotboll har det tydligen varit i kväll, här är en som verkligen inte hänger med i vare sig sportens eller TV-tablåernas värld just nu. Men det verkar som om det gått bra för Sverige om jag utgår ifrån alla Facebook inlägg. Så det var ju något positivt i allt elände man annars möts av i tidningar och nyheter.
Men vi glömmer så fort, är det för att vi inte hinner med eller orkar vi inte med?
En död pojke på en strand och en hel värld engagerar sig i några dagar. Många självklart mycket mer och längre än så. Sedan Paris, Facebook & Instagram översvämmas av bilder nen om någon dag är det oxå liksom borta.
Beställde därför en tavla från fina Inez, så att jag liksom ska komma ihåg att bry mig. Inte bara just när det händer utan hela tiden. Vi som är goda är ju så ofantligt många fler än de onda så vi måste ju kunna vinna över dem. Om vi vill, på riktigt.
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.