Krönikor..

Först av allt, jag har inte ätit så mycket på månader som jag gjorde ikväll. Gud så gott!
Är så mätt så jag knappt kommer orka masa mig hem. Men det kommer jag så klart klara när den första proppmätt känslan lagt sig lite.

image
När jag ändå för ovanlighetens skull tittade på TV så hann jag se slutet på reprisen av veckans Svenska Hollywood fruar. Här ägnar vi åt oss viktiga saker:) Isabeles koordinators utmaning att gå på en planka över poolen i högklackat förbereds. För det är ju viktigt att man kan och lägga tid på..
Sedan så är Åsas Party planer för hundens boklansering Sigge goes to Hollywood inte riktigt kompetent enligt Åsa, hur ska detta sluta. För det är ju oxå otroligt viktigt. Det kan jag lova att jag kommer INTE ordna hundkalas, vare sig med eller utan partyplanner. Hur orkar dom? Men jag måste erkänna att några små plagg har jag till mina hundar. Karisma älskar sin rosa dräkt hon fått av svärmor, kyla gillar hon inte och om hon inte klädd vägrar hon gå ut i kyla. Jo, det är sant.

image
Jag tycker ju Sarah Jessica Parker är så snygg & cool, både som sig själv och som sin rollkaraktär Carrie i Sex & The city. Nu är jag inte på väg att beskriva att jag skulle vilja vara som henne utan det här har en helt annan poäng. I min träning och terapi med skrivandet kanske jag skulle börja träna på att skriva krönikor. Det kanske jag skulle ta och fundera lite på – men inte sekund före den 30/12, my magical date..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.