Tjoho!

Jag ÄR teknisk, i alla fall när det gällde det jag skulle göra på Facebook. Jag hade till och med klarat av att fullfölja uppgiften om en viss Hanna hade givit mig rätt lösenord. Det fanns fyra att välja på som hon trodde det kunde vara. Not. Väntar till på fredag då jag träffar henne så får det vara som det är till dess. Då tar jag hennes telefon och gör det som ska göras och så slipper vi klura på fler alternativ till lösenord.

image
Stängde av TV:n, årets säsong av Så mycket bättre är tråkig tycker jag. Är jag ensam om det? Hade ingen lust att fortsätta kolla även om historien om när en av killarna fick flytta in i en egen lägenhet med sin mamma var både tänkvärd och fin. Nej, hoppade in i poddarnas värld och lyssnade på Wistam & Wahlgren. Bästa podden. De pratade i den om Martina Haags nya bok; Det är något som inte stämmer, så den har jag nu laddat ner och ska lyssna på. De nyutgivna böckerna kommer nu supersnabbt på Storytel = Underbart för en sån som mig.
Tror det kommer göra lite ont att lyssna på den, även om namnen är ändrade är den ju självupplevd och det är Martina själv som är uppläsare. Det återstår att se hur det känns att lyssna på boken. Hennes smärta och hans lycka (som ju inte beskrivs i boken antar jag). Men ibland händer det att kärleken slår ner som en blixt trots att man är gift, det kan man ju inte hjälpa. Däremot kan ansvara för hur man hanterar det. I det här fallet har jag ingen aning men kommer ju få veta så småningom. Martina ger inga intervjuer om boken hörde jag eftersom den beskriver allt hon har att säga om sin skilsmässa.

image
Kändes sorgligt att avsluta en lördags sista blogg med skilsmässa, även om det händer varje dag på gott & ont. Så det får bli en mood bild 2016 – långt ifrån hur det kommer bli men en liten inspiration så där bara..

Kram 🐮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.