Nu ska vi se om..

..jag är något mer teknisk än jag själv tror. Det var ju det här med att om man tycker sig vara oteknisk så blir man just det, dvs oteknisk. Nu har jag bestämt att när det gäller en speciell grej på Facebook så kommer jag vara väldigt teknisk. Sedan kommer jag sitta där och halvt ångra att jag var teknisk (om jag nu var det) och med ena ögat på Facebbok och det andra på Så mycket bättre. Men istället för att gnälla då ska jag känna mig lite stolt över att jag faktiskt kan vara teknisk eller nåt..

image
Facebook som jag haft lite tid att uppdatera mig på i dag fullständigt svämmar över sv bilder om det hemska i Paris igår. Jag är, precis som jag skrivit tidigare faktiskt rädd på riktigt över allt elände som händer i världen. Men när jag nu sitter här ensam ikväll teknisk eller ej och med ett öga på Så mycket bättre så orkar jag nog inte ta in mer elände. Jag tror jag drömmer istället, om att en gång under min livstid ha ett dressingroom som det här till exempel. Nu står det verkligen inte högst på listan över vad jag önskar mig just nu, men om man tar i riktigt ordentligt och drömmer så hade det ju inte gjort ont. Nej, just nu önskar jag mig inga saker utan mer det där med den 30/12. En SPA-dag kanske men sen är jag mer än nöjd.

Nu dags att testa teknikens under.. Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.