Fat Franks..

image
Middag med Daniel på Fat Franks Pizza & Wine på Karlavägen. Litet, mysigt & gott – rekommenderas med andra ord. Pratade om allt mellan himmel & jord men mycket jobb såklart.
Var hemma vid nio – ska jobba hela helgen så inga utsvävningar här inte. På vägen köpte jag två snittblommor till mitt nattduksbord och en jättefin orkidé – måste ju ha det lite trivsamt på mitt hemmakontor. Kom just på att jag glömt ställa snittblommorna i vatten – får göra det direkt. Handlade lite enkel mat till i morgon på hemvägen och några inspirations tidningar.

Jag vet inte vad alla sysslat med i dag men antalet besökare på min blogg är lägre än den varit på länge. Har ju varit rätt dålig på att blogga på sista tiden när tiden inte räckt till. Får se till att den tiden finns för jag saknar det. Kollar ju lite andra bloggar ibland, finns nog ingen som är så bra på att ha fler bilder än ord än Carolina Gynning. Men så är hon ju snygg oxå – tror inte ni skulle uppskatta en bild på mig just nu:) Har ju heller inte Carolinas armada av sminkörer, hårstylister och fotografer som kan fixa till mig varje dag. Men någon bild kanske man kunde bjuda på ibland, även om man är långt ifrån Carolina Gynning:)

image
Den här skylten såg i ett skyltfönster när jsg gick hem ikväll. Tänk om det vore så väl att man kunde hålla sig i bästa form genom shopping och att ett årskort på gymet räckte till att shoppa ett helt år. Det vore något det för en sådan som mig som gillar kläder & skor. I nästa minut skäms jag lite när jag tycker shopping är så kul om man sedan ägnar tex alla båtflyktingar en tanke. Men jag tror att man måste unna sig både lite roligt och lyxigt samtidigt som man kan hjälpa till och göra skillnad för dem som har det sämre..
Man kan ju inte bara gå omkring och tycka att man inte kan unna sig något för att andra har det svårt. Eller?

Nu Fredagspodden med Amanda Schulman och Hanns Widell, ni minns bilden igår…..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.