Moodboard 2016..

image
Ja, det här är bilden jag ser framför mig för 2016. Nej, jag ska inte färga håret det har en helt annan innebörd. Men mer om det när det är dags, lite hemligheter måste man ju ha.
Men som sagt så repeterar jag; Jag ska INTE utöka min arbetsbelastning. Så ni behöver inte oroa er att jag blivit ännu mer galen än jag varit:) Det är bara lite annorlunda och lite mindre helt enkelt.

Mitt öga är bättre, fortfarande lite rött och svullet men det kommer nog se bättre ut i morgon. Jag tänker från och med nu vägra lyssna på optikerns råd om en dags linser. Jag glömmer byta varje dag. De är tunna och sladdriga. Nu när jag äntligen lyckades få bukt på ögat hade jag tre linser i. Nej, det är vare sig bra eller normalt jag vet.. Men det bara råkade bli så i dag. Så nu är det jag som byter tillbaka till månadslinser.

image
Utöver det ska jag skaffa mig ett extra par glasögon så att ögonen får vila från linserna ibland. Har ett par men de är givetvis i Marbella, så vid tillfälle ska jag gå och skaffa mig ett par att ha här i Stockholm.
Men inte högsta prio på det just nu. Fast det borde det kanske vara.

Morgondagens planerade möte blev flyttat till måndag. Passar utmärkt av flera skäl. Dels pga av ögat så klart men oxå för att jag då kan jobba vidare med all administration utan att ha ett möte mitt i alltihop. Måste ut och få lite frisk luft i morgon, i dag har jag suttit inne hela dagen utan att sticka näsan utanför dörren. Hannas hemsida är lanserad:) www.hannahedlund.se och hennes nya officiella Facebook sida (gå in och gilla så blir vi glada). I morgon när jag går ut så ska jsg unna mig några snittblommor. Det var ett tag sedan och nu ska jag ju sitta inne hela helgen och jobba & då krävs något som lyser upp både rum & själ.

Nu ska jag lyssna vidare på Viveca Steens senaste bok innan jag somnar..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.