Viloläge..

image
Vissa dagar när man vaknar känner man bara att man ingenting hellre vill än att stanna kvar i viloläge. I dag var en sådan dag. Har lyssnat på kroppen och gjort absolut minsta möjliga. Laddat batterierna så att jag kan vara en ”tiger” med full fart framåt i morgon.
Hoppas det är möjligt för trots att jag har vilat massor i dag känner jag mig ändå dödstrött nu, redan innan tio.. Men jag är som vanligt optimist och utgår i från att jag är pigg igen i morgon..

image
Pigg så att jag kan ”multitaska” en del i morgon. Släppa upp Hannas hemsida, fixa med lite Kalmargrejer, ringa lite, få ner inboxen till noll etc etc. Daniel kommer att jobba tillsammans med mig. Sedan måste jag fånga upp bollen med Aga ang en grej och så lite till.
Men det är bara att beta av punkt efter punkt, man hinner så långt man hinner helt enkelt. Det finns ju en dag efter i morgon också. Viktigt att komma ihåg.

Har inte haft tid att shoppa någonting på urlänge. Ser nu på tidningsomslag och i skyltfönster massa snygga nya höstkläder, stövlar och skor. Men sanningen är ju att jag verkligen inte behöver något nytt utan bara vill ha nytt. Lösning? Jag kör en repris på förra årets Tradera race. Fick in en hel del pengar på sådant som jag inte ville ha/använde längre och kunde för de pengarna köpa nytt som jag ville ha. Bra ur återvinnings- och ekonomisk synpunkt. Sätter helt enkelt igång imorgon igen så får vi se vad det kan ge. Måste åka en sväng till Värmdö också för där har jag en massa kläder och annat jag kan sälja.

image
Vi gjorde ju en bra planering över de stora dragen i går vilket känns jätteskönt. Förhoppningsvis kan det finnas utrymme att åka ner till Marbella en vecka i en mellanperiod som kommer uppstå. Ska verkligen satsa på att det kan bli av, saknar ju min lilla familj. Inte bara familjen utan havet, lägenheten, Marbella ja allting🌿. Känns rätt så ensamt att bo och jobba hemifrån ensam nästan varenda dag. Klart att ibland kommer någon/några hit och jobbar och jag har möten ute på stan men mycket ensamhet blir det. Självvald eftersom jag verkligen vill att den 30/12 ska bli verklighet. Det känns viktigare än något annat. Nytt år = Nya planer. Inte mer men roligare..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.