Man hinner inte alltid..

image
Inte tusan blev det några bloggar mitt i allt administrativt arbete i dag inte..
Men det har däremot blivit mycket annat gjort.
Planen klar för vägen mot den 30/12 och detta i prioriteringsordning vilket känns jätteskönt. Återstår att få det gjort men nu är vi tre stycken som jobbar med det så då kommer det garanterat att gå fortare.

Sedan blev det väl en liten Instagram överraskning kan man säga med Linda B som numera inte har något hårsvall.

Har blivit så arg på en person att jag för första gången hotat med en polisanmälan. Men jag hoppas att jag slipper höra av honom igen och att han slutar ta på sig rollen att agera i frågor han inte har med att göra. Gäller såklart rättegången..

image
I morgon är det en blandad dag med administration, några ärenden, diskussion och beslut om deltagande i ett TV-program för Linda och typ 50 andra saker. Så ska ju hemsidan för Hanna upp. Men då kommer jag först behöva hjälp för jag fattar ju inte hur man kopplar hemsidan till Instagram och Facebook men som tur är har jag någon som kan hjälpa mig. Inte heller har jag fått ner mailboxen till noll. Inser att det är en omöjlighet att klara av på en daglig basis, det får bli veckobasis som mål. Man får ju mail, messenger meddelande, sms och whats up. Det kan bara inte vara nyttigt med all denna tillgänglighet. Jag hörde om en hjärnforskare som tillsammans med Tele 2 gör en test på ett företag för de har två telefonfria timmar per arbetsdag. Det innebär då inte bara telefonsamtal utan allt man gör med sin telefon nuförtiden. Resultatet är inte helt klart ännu men en delavstämning visar att folk både mår mycket bättre och blir mer effektiva. Värt att tänka på, på riktigt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.