Fars Dag..

image
Jag har en Pappa vilket jag är otroligt glad över. Han har aldrig varit för det där med att fira Fars dag med presenter och annat. Däremot träffas han gärna, både på Fars Dag och alla andra dagar. Men i dag kan vi inte träffas för han är i Marbella och jag i Stockholm.
Hade han inte varit det så hade jag bjudit honom på Brunch här på Fredriksborg. Det är totalt fullbokat här i dag, inte en stol ledig och det är ju superkul. Men tänkte smita upp och äta lite Brunch innan de dukar sv allt och bjuder med grannen X som garanterat kommer i nyktert skick idag. Efter det åker jag tillbaka tillbaka till stan. Men fram till dess har jag legat kvar i sängen och tittat på Nyhetsmorgon och reprisen av Så mycket bättre.
Kommer ligga kvar till det är dags att duscha och gå på Brunchens sluttamp.

image
Har verkligen trivts här i Sigges rum. Det känns nästan som om han varit här med mig.
Drar mig för att gå upp, det är bara så skönt att ligga här och inte göra någonting. Veckoplaneringen, nästa veckas To Do lista och allt det andra får vänta till jag kommer hem till stan ikväll. Tittade förresten till min lilla skrivarstuga igår så att jag kan börja planera vilka möbler jag ska använda, hur det ska målas om och allt praktiskt. Längtar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.