Brunch med nykter X..

I dag gick det lite böttre med träffen med grannen X. Vi fick bord på brunchen på Fredriksborg 14.30, helt fullt idag:). Då kom X nykter, väsentligt mindre sluddrande och väsentligt mer proper:)
image

image
På Brunchbuffen fanns allt från sillar, lax, omeletter, olika stekta korvar, majskolvar mm mm. Åt som en häst och drack massor av nyttig juice. Efter brunchen åkte jag hem med Teresa och Zenon som skulle till kyrkan. Varje söndag åker de in till kyrkan vid Medborgarplatsen.
Var hemma vid fem-tiden och la mig på sängen för att vila lite och råkade somna i typ tre timmar. Tror min kropp säger att jag behöver ta det lite lugnare och det ska man lyssna på. Inte helt lätt alla gånger att komma ihåg att man inte är 25 år..

Jag hade ju gärna stannat en natt till på Fredriksborg men eftersom jag har massa möten i stan i morgon så skulle det bli för opraktiskt. Kanske åker dit igen nästa helg, men kommer då boka in min middag med något säkrare kort:)

Försökte ladda upp en bild på en av de häftiga tavlor som jag såg på Restaurang Broms på Karlavägen häromdagen. Men av någon anledning är mitt wifi så segt att den inte kommer med. Kanske vill till och med mitt wifi säga mig något:) Hur som helst så var jag där i onsdags när jag hade landat och åt jättegoda köttbullar tillsammans med fina Cissi D ❤️

Missade Solsidan ikväll igen. I morgon kväll ska jag titta på de två senaste avsnitten på TV 4 Play. Nu ska jag lyssna på det i dag släppta avsnittet av Wahlgren & Wistam, min favoritpodd. Därefter veckoplanering & To Do lista..

Kram 🐘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.