Full agenda..

image
Den här dagen är vad man kalla en mötesrik dag. Började 09.00 med personalmöte på Waldemarsudde, vi satt i fina Ektorpet och det är så mycket finare nu med de nya möblerna vi tagit dit från Fredriksborg.

image
Efter mötet, lätt försenad mot Linda Vista för med ägaren Linda och Linda B om lite framtida samarbeten. Just nu fixas Lindas ögonfransar eftersom jsg blev lite sen började dom med det. Jag bläddrar lite i skvallertidningar och väntar till de är klara så att vi kan börja mötet. När det mötet är klart är dags att ge sig av till nästa. Tycker att det bästa är att koncentrera alla möten till en dag så kan man fokusera på att jobba med administration och det som ska göras till nästa uppföljningsmöte i lugn och ro hemma en hel dag. Dagarna blir så ryckiga annars.

Ikväll när alla möten är slut ska jag bara vara hemma helt för mig själv. Egentid är verkligen något jag behöver..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.