Ingen munter dag..

image
Då var det svåra och jobbiga över för min del, när det gäller rättegången. Att sitta i ett vittnesbås och få detaljfrågor om vad som hände då och då, vad den personen sa och när den personen sa det är ingen lätt uppgift. Det har gått ganska lång tid, vem som sagt vad och massa spekulationer från höger till vänster gör att det är svårt att dra sig till minnes alla dessa frågor som kräver ett svar.

Nej, usch det vsr verkligen ingen angenäm upplevelse. Vad är sant, vad är det inte. Det vet ju inte jag och kan heller inte säga något annat än det jsg vet. Men jag ska inte klaga, det är lättare för mig att kunna lägga det bakom mig än för de två andrs.

Skulle egentligen ha gått på en överrasknings fest för Velvet som fyller 40 idag men när jag kom hem var jag tom och trött. Att gå på fest kändes så fel. Har därför stannat hemma och ägnat mig åt att komma ikapp dagen eller hur man uttrycka det. Sedan vänta på rättens dom.

I morgon full dag från 09.0-19.00 så läge att lyssna på en ljudbok eller en podd och sedan somna..

Kram 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.