Vaknade..

image
..av att regnet öste ner igen. Vad är det här? 325 soldagar per år och nu regnar det när det inte ska. April är regnmånaden. Klimatförändringarna tar sig alla möjliga uttryck. Nu är väl just det här med regnet i november inget att hänga upp sig på, det finns mycket värre saker som påverkas av vår världs sätt att leva. När man vaknar på natten och riktigt vaknar till så brukar man alltid komma på någon bra ide eller en lösning på tex ett problem. Så det finns inget ont som inte har något gott med sig..

image
Det här är nattens ide/upplägg för något som jag håller på med. Kan tyckas osedvanligt konstigt och knäppt men jag tror det kan funka bra. Det är inte att jag just upptäckt att det finns paraplyer och att man kan använda dem när det regnar:) Jag är lite hemlig nu vad gäller mina idéer och annat, men tids nog har jag tänkt klart. Jag kan dock säga att det inte handlar om att jag ska jobba mer..

image
Några som däremot verkar ha lite problem med idéer är TV-bolagen. Säsong 200 av Fångarns på Fortet osv. Kommer man på något som funkar så är det nya att utvidga programidén typ Hela Sverige bakar så adderar man till ett program med hel- & halvkändisar som bakar. Sveriges mästerkock så adderar man till Sveriges mästerkock junior osv. Det blir så seriöst i de där programmen, visst är det viktigt att det både ser och smakar gott, men juryns kommentarer blir så tråkiga och någon lust att laga mat eller baka tycker jag inte de bidrar med. Nej, mat är och ska vara passion och glädje och det måste återspeglas i programmen. Men det är min åsikt det..

Nu ska jag genom ljudbokens hjälp försöka somna om..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.