Lite rörigt sådär..

image
Skulle behöva förflytta mig till ett lugnt och stillsamt SPA med meditativ bakgrundsmusik och dämpad belysning efter den här dagen..
11.00 kommer de som ska ångtvätta våra mattor eftersom olyckan varit framme några gånger med valpar och så har de bitit sönder lite pennor som lämnat sina mönster efter sig. Cynthia kommer samtidigt och ska försöka städa mitt i allt det här. Vad de inte informerat om var att man inte får ha något på mattorna på 24 timmar och inte gå på dem = eftersom vi har stora mattor är möblerna utplacerade ungefär överallt. 14.00 kommer han som ska laga jacuzzin ungefär tre veckor försent. Ovanpå det kommer Pappa med sin storebror som så gärna ville se vår lägenhet. Ja, han fick se ett kaos med vacker utsikt:)

Efter allt det där behövde jag frisk luft så åkte ensam in till stan för att titta lite i affärer. 80% av butikerna hade så klart siesta men jag fick i alla fall både frisk luft och en promenad. Hittade även ett nagellack som de lovade skulle hålla i 10 dagar. Vi får väl se om det är sant. Billiga var de så jag köpte två olika färger. Hinner ju aldrig med att gå och få naglarna fixade nu för tiden.

image
Nu dags för lite enkel kinamat i en totalt tom restaurang, utöver kineserna då. Vill gå och lägga mig typ åtta så jag inte missar mitt hemska 06.50 plan i morgon bitti..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.