Vägen över bron..

image
Vädret har inte varit på min sida under den här vistelsen. Men jag har jobbat vidare på bron över till det ”nya livet” och det gör man både lättare och bättre med sämre väder. Hade väl önskat att jag kommit ännu längre, men så är det alltid eftersom man ställer höga krav på sig själv. Men jag har i alla fall varit duktig och lyssnat på kroppen och vilat och sovit mycket. Det var välbehövligt.
När jag är i Stockholm ska jag unna mig en Grand Glow eller kanske bo en natt på Fredriksborg. Tror jag väljer det senare när jag tänker efter. Jag har ju börjat använda cremerna från Kathrine, nog en bra ide att hålla sig till dem ett tag och inte blanda in massa annat. Så får det bli, bli serverad riktigt god mat, jobba lite med hemsidorna, läsa och titta lite på TV. Låter som en ganska bra ide tycker jag.

image
Dags igen att köpa några par öronsnäckor. Hur jag än försöker så lyckas Karisma & Tintin sno åt sig dem och vips så funkar de inte längre. Sist köpte jag några galet billiga men dom går bara inte använda. Förutom uselt ljud så ramlar de ur öronen precis hela tiden. Inte särskilt bekvämt. Jsg vet inte var man hittar de här gladare öronsnäckorna, hittar antingen enfärgade eller billiga & superfula. Någon gång kanske jag springer på några roliga, bra & snygga kan man hoppas.

I morgon ska jag ta en liten tur på stan – inte för att jag ska köpa något specifikt mest bara för att promenera lite & få inspiration.
Tänkte även ta lite bilder som man kan använda på hemsidorna. Är väl inte lika proffsigt som att anlita en fotograf eller köpa bilder men några kanske kan bli tillräckligt bra. Att anlita fotografer är inte direkt billigt.

Sedan är det nog en bra ide att jag packar i morgon:) Mitt plan går 06.50 och utöver den utmaningen har jag ju inte heller ett giltigt pass. Kan redan nu berätta för dig Bengt att det kommer bli ytterligare ett tillfälligt pass för jag är bara hemma i Sverige i 6 dagar den här gången. Nästa gång däremot lovar jag heligt och dyrt att ordna både pass och internationellt id-kort..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.